Går du med kronisk inflammation i kroppen? 

Det pågår en konstant nedbrytning och uppbyggnad av celler i vår kropp, dygnet runt. Det visste du säkert redan. Visste du också att våra celler har ett cellmembran som består av fetter, och för att cellen ska fungera optimalt så att din kropp fungerar optimalt, behöver den rätt byggmaterial? Kroppen kan bara bygga celler av det du ger den. Kort sagt, du blir vad du äter. 

Att omega 3 är bra vet du säkert redan, men visste du att balansen mellan omega 3 och omega 6 spelar en nyckelroll för huruvida vi utvecklar kroniska inflammationer i våra kroppar? 

Många människor har idag problem med kronisk inflammation, kanske utan att veta om det. Vissa får symptom som t.ex. allergier, astma, hjärntrötthet, depressioner, hjärt- och kärlsjukdomar, mage-/tarmproblem, ledvärk, stelhet i muskler med mera. Statistiken visar att hela 95% av oss är i obalans, men många går med tysta inflammationer som ännu inte visat upp sig som symtom. 

Går du till sjukvården med en inflammation, så får du troligen antiinflammatoriska läkemedel. Dessa kan bara dämpa symptomen, men aldrig komma åt grundorsaken, som handlar om en obalans mellan de livsnödvändiga fettsyrorna omega 3 och omega 6. Många äter redan tillskott av omega 3, men tyvärr är det inte många som har kollat upp om det tillskott de äter ger ett bra upptag i deras kropp. Många tillskott är nämligen härskna redan vid intaget, eller härsknar på vägen till cellmembranen.

Detta är viktig information, som berör de allra flesta av oss och som behöver nå ut. Jag informerar kostnadsfritt om vikten av fettsyrebalans, samt hur du kan komma i balans. 

Tveka inte att kontakta mig om du vill du veta hur det ser ut i din kropp. 


    

Kontakta mig gärna för mer information!