Medvetandehöjningen från 3D till 5D

Det händer nu!
Men, det händer inte av sig självt.
Du måste göra ditt jobb. Ingen annan gör det åt dig.

Tillsammans med min kollega, mediumet Wictoria Persson, erbjuder vi olika 4 dygns workshops där du får kraftfulla verktyg att omskapa ditt inre, höja din kärleksfrekvens och djupgående information om hur universum är konstruerat. Du får förståelse för parallella liv, tiden som inte finns, dimensioner, hur den universella energin arbetar och om hela din existens. Oss veterligen är det ingen annan som erbjuder detta koncept.

Alla workshops är fristående, ingen förkunskap krävs.

Vill du följa med oss in i 5D?

För att boka din plats, eller för ytterligare frågor och information kontakta oss: wictoria@clearbalance.se eller sandra@eterocheld.se 
Love Explosion
6 - 9 Januari, Södra Sverige
6 - 9 oktober, Södra Sverige

I den här workshopen öppnar vi upp våra hjärtan för ett skapande i överflöd. Vi skapar med kärlek, och ur kärlek. Vi kommer arbeta mycket med att höja kärleksfrekvensen, och förstå hur den hjälper oss att hålla vår egen energi.

Vi kommer även att arbeta med kroppsminnen. Kroppen håller en massa information och en del blockeringar bär på så starka trauman så vi har svårt att nå dem.
Genom att arbeta med kroppsminnen kan vi effektivt lösa upp det som ligger i vägen för oss.
På så sätt kan vi lösa upp trauman och blockeringar som vi inte når med
vår mentala kapacitet.

Under workshopen kommer du att förstå hur det mänskliga medvetandet har utvecklats över tid. I sökandet efter att bli hel, efter vårt ursprung och att förstå vårt syfte på jorden, har mänskligheten sökt svar utanför sig själva. Detta har lett till en dragkamp om energin, och vi har tappat kunskapen om att all energi vi behöver finns inom oss. Under workshopen kommer du få klarhet kring hur dessa dragkamper utspelar sig, och bli medveten om hur du bryter dem. Det är nu dags för mänskligheten att förstå sin egen storhet, och ansvara för sin egen energi. Kunskapen du får under workshopen ger dig en unik möjlighet att bli en självförsörjande människa, och därmed fri att fullt ut stå i KÄRLEK.

Vi lever och bor under samma tak från torsdag kl 13 till söndag kl 15.30. Här ges möjlighet att vara i energierna utan avbrott. 

Pris: 8 000 kr, 4 dagars utbildning med helpension, och 3 övernattningar ingår i priset.

Kursledare: Wictoria Persson och Sandra Zimmer.


Master Mind
Januari 2023, Södra Sverige

Detta är en mindblowing workshop som tar dig på en resa genom hela universum, från källan till där du är nu. Vi djupdyker i alla oförklarliga saker som du säkert hört talas om men som ingen har kunnat förklara för dig så att du förstår.

Många säger ju att tiden inte existerar. Hur fungerar det då? Och om tiden inte existerar, finns då tidigare liv? Och vad är parallella liv?

Vem är du och vad är du?
Vad är ditt högre jag?
Vad är ego, egentligen?
Hur kan vi lära av varandra?
Vem är du och vem är jag? Är vi samma?

 

Våra teorier och förklaringar är inte alls lika det du har hört innan, och allt baserar sig på våra egna upplevelser och resor vi gjort genom dimensionerna. Efter den här workshopen kommer du ha nya insikter om dig själv, och kan se ditt liv med helt nya perspektiv.

Vi lever och bor under samma tak från torsdag kl 13 till söndag kl 15.30. Här ges möjlighet att vara i energierna utan avbrott. 

Pris: 8 000 kr, 4 dagars utbildning med helpension, och 3 övernattningar ingår i priset.

Kursledare: Wictoria Persson och Sandra Zimmer.  Feedback från tidigare deltagare:

"Klarhet i många områden. En mycket nöjd känsla. Känner mig uppdaterad."

"Betyg 10 av 10".  

"Djup tacksamhet för frigörelser och föreningen av min förlorade del, att få känna känslan av att vara återfunnen hel."

 

"Jag har fått glimten av en djupare kärlek och storhet".

 

"Proffsigt, tillitsfullt, tryggt".

 

"Ödmjuk inför eran kunskap, vishet och tydlighet."

 

"Superbra med kombinationen av teori och praktik. "

 

"Tacksam för er generösa tid dygnet runt...."