Medvetandehöjningen från 3D till 5D

Det händer nu!
Men, det händer inte av sig självt.
Du måste göra ditt jobb. Ingen annan gör det åt dig.

Tillsammans med min kollega, mediumet Wictoria Persson, erbjuder vi en serie av tre olika 4 dygns workshops som tar dig från botten till toppen. Du får kraftfulla verktyg att omskapa ditt inre, höja din kärleksfrekvens och djupgående information om parallella liv, hur den universella energin arbetar och om hela din existens.
Oss veterligen är det ingen annan som erbjuder detta koncept.

Alla workshops är fristående, ingen förkunskap krävs.

Vill du följa med oss in i 5D?

För att boka din plats, eller för ytterligare frågor och information kontakta oss: wictoria@clearbalance.se eller sandra@eterocheld.se


Soulprints

3 - 6 Mars 2022, Södra Sverige
1 - 4 September 2022, Södra Sverige


Vill du komma vidare i din personliga utveckling?
Är du trött på upprepande mönster och återkommande känslor?
Upplever du konflikter och missförstånd i relationer, och undrar varför?
Vill du förstå, och ta dig igenom det som idag blockerar dig?

Vi bär alla soulprints, energimässiga fingeravtryck, som tidigare styrts av karmalagen och fortsätter generera upplevelser enligt de universella energilagarna. På denna workshop ger vi dig verktygen du behöver för att kunna frigöra alla mentala och emotionella blockeringar som håller dig tillbaka.

Många har försökt att tänka sig till det man vill ha, försökt önska in överflöd och olika förändringar, genom Lagen om Attraktion. Men många har också upptäckt att de inte får det att fungera fullt ut. Det finns en anledning till det. Lagen om Attraktion
är en kraftfull universell energilag. Men, för att kunna skapa det du önskar
måste du först förstå exakt hur energin arbetar, och hur du attraherar in
både medvetet och omedvetet.

Vi kommer att förklara ingående hur den universella energin arbetar i alla skikt, och genom tid via soulprints. Vi kommer också lära dig hur du löser upp dessa nu när karmalagen inte längre styr oss. ALLT du upplever utanför dig, finns inom dig. Men kanske inte på det sättet som du tror eller har blivit lärd…

Under kursen får du djupgående verktyg som du tar med dig hem och använder dig av i din vardag. Du kommer snabbt att se och känna resultat.
Ett liv i flöde och harmoni väntar!

Pris: 8 000 kr, 4 dagars utbildning med helpension, och 3 övernattningar ingår i priset.

Kursledare: Wictoria Persson och Sandra Zimmer.
Love Explosion
6 - 9 Januari, Södra Sverige
30 Juni - 3 Juli, Södra Sverige

I den här workshopen öppnar vi upp våra hjärtan för ett skapande i överflöd. Vi skapar med kärlek, och ur kärlek. Vi kommer arbeta mycket med att höja kärleksfrekvensen, och förstå hur den hjälper oss att hålla vår egen energi.

Vi kommer även att arbeta med kroppsminnen. Kroppen håller en massa information och en del blockeringar bär på så starka trauman så vi har svårt att nå dem.
Genom att arbeta med kroppsminnen kan vi effektivt lösa upp det som ligger i vägen för oss.
På så sätt kan vi lösa upp trauman och blockeringar som vi inte når med
vår mentala kapacitet.

Under workshopen kommer du att förstå hur det mänskliga medvetandet har utvecklats över tid. I sökandet efter att bli hel, efter vårt ursprung och att förstå vårt syfte på jorden, har mänskligheten sökt svar utanför sig själva. Detta har lett till en dragkamp om energin, och vi har tappat kunskapen om att all energi vi behöver finns inom oss. Under workshopen kommer du få klarhet kring hur dessa dragkamper utspelar sig, och bli medveten om hur du bryter dem. Det är nu dags för mänskligheten att förstå sin egen storhet, och ansvara för sin egen energi. Kunskapen du får under workshopen ger dig en unik möjlighet att bli en självförsörjande människa, och därmed fri att fullt ut stå i KÄRLEK.

Vi lever och bor under samma tak från torsdag kl 13 till söndag kl 15.30. Här ges möjlighet att vara i energierna utan avbrott. 

Pris: 8 000 kr, 4 dagars utbildning med helpension, och 3 övernattningar ingår i priset.

Kursledare: Wictoria Persson och Sandra Zimmer.


Master Mind
5 - 8 Maj, Södra Sverige

Detta är en mindblowing workshop som tar dig på en resa genom hela universum, från källan till där du är nu. Vi djupdyker i alla oförklarliga saker som du säkert hört talas om men som ingen har kunnat förklara för dig så att du förstår.

Många säger ju att tiden inte existerar. Hur fungerar det då? Och om tiden inte existerar, finns då tidigare liv? Och vad är parallella liv?

Vem är du och vad är du?
Vad är ditt högre jag?
Vad är ego, egentligen?
Hur kan vi lära av varandra?
Vem är du och vem är jag? Är vi samma?

 

Våra teorier och förklaringar är inte alls lika det du har hört innan, och allt baserar sig på våra egna upplevelser och resor vi gjort genom dimensionerna. Efter den här workshopen kommer du ha nya insikter om dig själv, och kan se ditt liv med helt nya perspektiv.

Vi lever och bor under samma tak från torsdag kl 13 till söndag kl 15.30. Här ges möjlighet att vara i energierna utan avbrott. 

Pris: 8 000 kr, 4 dagars utbildning med helpension, och 3 övernattningar ingår i priset.

Kursledare: Wictoria Persson och Sandra Zimmer.  Feedback från tidigare deltagare:

"Klarhet i många områden. En mycket nöjd känsla. Känner mig uppdaterad."

"Betyg 10 av 10".  

"Djup tacksamhet för frigörelser och föreningen av min förlorade del, att få känna känslan av att vara återfunnen hel."

 

"Jag har fått glimten av en djupare kärlek och storhet".

 

"Proffsigt, tillitsfullt, tryggt".

 

"Ödmjuk inför eran kunskap, vishet och tydlighet."

 

"Superbra med kombinationen av teori och praktik. "

 

"Tacksam för er generösa tid dygnet runt...."