KURSER & WORKSHOPS 

HÖSTENS KURSSTARTER:

10 - 12 SEPT. I KARLSHAMN (FULLBOKAD)

15-17 SEPT. I KARLSHAMN (forts. den 9 oktober och 13 nov)

15 - 17 OKT. I MÖLNLYCKE (forts. den 14 nov och 3 dec)

Vill du bli delaktig i ett fantastiskt team där vi främjar medvetandehöjning och människors personliga utveckling?

Clear Balance energin utvecklas hela tiden och terapeuterna uppdateras regelbundet i vad som sker i energiskiftena. Behandlingsformen håller sig därmed hela tiden uppdaterad för att kunna hjälpa mänskligheten och Moder Jord vidare upp i högre dimensioner.

Under utbildningen får du all information om Clear Balance energin, dimensionerna, Lagen Om Attraktion, personligt ansvar och hur vi hanterar och coachar individer genom motgångar på bästa sätt. För att kunna gå utbildningen krävs endast att du har gjort dina 4 grundbehandlingar, men i övrigt får du all kunskap du behöver.

 

Du som anmäler dig till utbildningen får dina 
förberedande behandlingar till reducerat pris.
Antalet platser är begränsat.

 

Utbildningen sker under tre tillfällen. Inför kurstillfällen ingår också privata behandlingssessioner med läraren.

Kostnad: 15 000 kr, varav 2000 kr betalas vid anmälan.

För mer information eller anmälan sänd ett mejl till: sandra@eterocheld.se


 

För mer information om Clear Balance: www.clearbalance.se

 

 

Boka Direkt

28 - 31 OKTOBER, Södra Sverige

 

Vill du komma vidare i din personliga utveckling?

 

Är du trött på upprepande mönster och återkommande känslor?
Upplever du konflikter och missförstånd i relationer, och undrar varför?
Vill du förstå, och ta dig igenom det som idag blockerar dig?

 

Vi bär alla soulprints, energimässiga fingeravtryck, som tidigare styrts av karmalagen och fortsätter generera upplevelser enligt de universella energilagarna. På denna workshop, från 3D till 5D, ger vi dig verktygen du behöver för att kunna frigöra alla mentala och emotionella blockeringar som håller dig tillbaka.

Många har försökt att tänka sig till det man vill ha, försökt önska in överflöd och olika förändringar, genom Lagen om Attraktion. Men många har också upptäckt att de inte får det att fungera fullt ut. Det finns en anledning till det. Lagen om Attraktion är en kraftfull universell energilag. Men, för att kunna skapa det du önskar måste du först förstå exakt hur energin arbetar, och hur du attraherar in både medvetet och omedvetet.

Vi kommer att förklara ingående hur den universella energin arbetar i alla skikt, och genom tid via soulprints. Vi kommer också lära dig hur du löser upp dessa nu när karmalagen inte längre styr oss. ALLT du upplever utanför dig, finns inom dig. Men kanske inte på det sättet som du tror eller har blivit lärd…

Under kursen får du djupgående verktyg som du tar med dig hem och använder dig av i din vardag. Du kommer snabbt att se och känna resultat. Ett liv i flöde och harmoni väntar!

Pris: 8 000 kr, 4 dagars utbildning med helpension, och 3 övernattningar ingår i priset.

Kursledare: Wictoria Persson och Sandra Zimmer.

För att boka din plats, eller för ytterligare frågor och information kontakta oss: wictoria@clearbalance.se eller sandra@eterocheld.se 


25 - 28 NOVEMBER, Södra Sverige

I den här workshopen öppnar vi upp våra hjärtan för ett skapande i överflöd. Vi skapar med kärlek, och ur kärlek. Vi kommer arbeta mycket med att höja kärleksfrekvensen, och förstå hur den hjälper oss att hålla vår egen energi.

 Vi kommer även att arbeta med kroppsminnen. Kroppen håller en massa information och en del blockeringar bär på så starka trauman så vi har svårt att nå dem. Genom att arbeta med kroppsminnen kan vi effektivt lösa upp det som ligger i vägen för oss.
 På så sätt kan vi lösa upp trauman och blockeringar som vi inte når med vår mentala kapacitet.
  

Under workshopen kommer du att förstå hur det mänskliga medvetandet har utvecklats över tid. I sökandet efter att bli hel, efter vårt ursprung och att förstå vårt syfte på jorden, har mänskligheten sökt svar utanför sig själva. Detta har lett till en dragkamp om energin, och vi har tappat kunskapen om att all energi vi behöver finns inom oss. Under workshopen kommer du få klarhet kring hur dessa dragkamper utspelar sig, och bli medveten om hur du bryter dem. Det är nu dags för mänskligheten att förstå sin egen storhet, och ansvara för sin egen energi. Kunskapen du får under workshopen ger dig en unik möjlighet att bli en självförsörjande människa, och därmed fri att fullt ut stå i KÄRLEK.

Vi lever och bor under samma tak från torsdag kl 13 till söndag kl 15.30. Här ges möjlighet att vara i energierna utan avbrott. 

Pris: 8 000 kr, 4 dagars utbildning med helpension, och 3 övernattningar ingår i priset.

Kursledare: Wictoria Persson och Sandra Zimmer.

För att boka din plats, eller för ytterligare frågor och information kontakta oss: wictoria@clearbalance.se eller sandra@eterocheld.se