Medial Vägledning, Tarotkort

 Jag utför läggningar med tarot på både distans och på plats.
Distansläggningar kan göras över telefon, videosamtal med zoom
eller så får du svaret levererat via mejl.

Då alla har en fri vilja i hur vi agerar och lever våra liv är detta inte spådom, utan en vägledning och inblick i underliggande och kanske omedvetna faktorer.
När vi har vetskap om dessa, kan vi enklare välja hur vi förhåller oss.

Jag gör både generella läggningar, och läggningar för specifika frågor.
För den som önskar få en månatlig vägledning finns en prenumerationstjänst.
Jag tittar aldrig på sjukdom eller död.


Mediala själsbilder, Encaustic Art

Med bivax och strykjärn målar jag bilder och tolkar dessa utifrån färglära och symbolism. Färgerna blir vad de blir, liksom motivet. Ibland är det landskap som tar form, ibland är älvor eller drakar med, och ibland är det helt abstrakta mönster.
Jag styr inget på förhand utan släpper kreativiteten fri att ta form.Djurkommunikation

Djukommunikation utför jag endast på distans. För dig som generellt önskar veta hur ditt djur mår, eller vill få insyn i ett problemområde. Via ett foto på ditt djur tar jag kontakt medialt och kommunicerar, samt ställer frågor du önskar svar på. Jag utför också en scanning av djurets kropp och meddelar om jag får upp några obalanser. Bra att känna till är att djuren, precis som människor, har olika personligheter vilket speglar sig i själva kommunikationen. En del djur är mer privata än andra.


Personliga Energiamuletter & Orogoniter

Här arbetar jag med kristallers och växters energi, vilka jag blandar på intuition utefter önskat användningsområde. Det kan handla om att du önskar beskydd från negativa energier som dränerar dig eller strålning. Eller du önskar främja din självkärlek, kommunikationsförmåga eller stärka din fysiska kropp. Eller kanske vill du ha en vacker och personlig dopgåva eller födelsedagspresent till någon? En personlig amulett som du bär med dig är liten i formatet, och kan bäras med överallt.

Orgoniter för hemmet görs i lite större format för att placeras på utvald plats. Önskar du strålskydd bör du har minst fyra orgoniter, så att du kan placera en i vardera hörn av huset. Jag använder bara naturmaterial och koppartråd, eftersom kristallerna är levande väsen som dör när vi stänger in dem i härdplast. Med vax som jag använder kan du själv välja att bryta upp/smälta ner orgoniten när du känner dig klar med den och vill släppa kristallerna fria igen. 

   

Kontakta mig gärna för mer information!