MEDIAL VÄGLEDNING MED TAROTKORT

Önskar du vägledningar månadsvis, för ett år eller kring en specifik fråga? Jag utför läggningar på distans, och skickar skriftlig tolkning via mejl till dig. Har du en specifik fråga kan du också boka tid för ett träffa mig, eller få din vägledning över telefon. 

Då vi alla har en fri vilja i hur vi agerar och lever våra liv är detta inte spådom, utan en vägledning utifrån de energier som är närvarande i din specifika livssituation. Men när vi har vetskap om dessa, kan vi enklare välja hur vi förhåller oss. 


Månadsvägledning

Här får du vägledning inom tre olika områden; arbete/ekonomi, kärlek/relationer samt personlig utveckling. Du kan välja att prenumerera på tjänsten månadsvis och får du din vägledning skickad till dig via mejl vid varje månadsskifte. Eller så bokar du bara en enskild månad vid behov. 


6 eller 12 månaders vägledning 

En allmän läggning med vägledning för 6 eller 12 månader framåt där du också får med dig nyckelord för varje månad. Det går utmärkt att välja den här tjänsten när som helst på året.  Du som önskar en mer utförlig läggning inom specifikt område för vald tidsperiod kan naturligtvis välja område. Exempelvis kärlek och relationer, eller personlig utveckling.  


Specifik fråga

När du vill veta vilka energier som är närvarande i en specifik situation, vad du bör tänka på och hur du kan förhålla dig så är det här ett lämpligt val. Tidsaspekten vi tittar på anpassas utefter varje individs frågeställning. 


DJURKOMMUNIKATION & DJURHEALING

Dessa tjänster utför jag endast på distans. Passar dig som generellt önskar veta hur ditt djur mår, eller vill få insyn i ett problemområde. Via ett foto på ditt djur tar jag kontakt medialt och kommunicerar, samt ställer frågor du önskar svar på. Jag utför också en scanning av djurets kropp och meddelar om jag får upp några obalanser. Bra att känna till är att djuren, precis som människor, har olika personligheter vilket speglar sig i själva kommunikationen.

Önskar du healing till ditt husdjur? Clear Balance är en behandling som fungerar lika bra för djur som för människor. Det renar djurets energisystem från lägre frekvenser vilka kan påverka både fysiskt, emotionellt och mentalt. 


PERSONLIGA ENERGIAMULETTER & ORGONITER

Här arbetar jag med magin från kristallers och växters energi, vilka jag blandar på intuition utefter önskat användningsområde. Det kan handla om att du önskar beskydd från negativa energier som dränerar dig eller strålning. Eller du önskar främja din självkärlek, kommunikationsförmåga eller stärka din fysiska kropp. Eller kanske vill du ha en vacker och personlig dopgåva eller födelsedagspresent till någon? En personlig amulett som du bär med dig är liten i formatet, och kan bäras med överallt.

Orgoniter för hemmet görs i lite större format för att placeras på utvald plats. Önskar du strålskydd bör du har minst fyra orgoniter, så att du kan placera en i vardera hörn av huset. Jag använder bara naturmaterial och koppartråd, eftersom kristallerna är levande väsen som dör när vi stänger in dem i härdplast. Med vax som jag använder kan du själv välja att bryta upp/smälta ner orgoniten när du känner dig klar med den och släppa kristallerna fria igen. 

   

Kontakta mig gärna för mer information!