Medial Vägledning med Tarotkort

 Jag utför läggningar med tarot på både distans och på plats i min mottagning. Distansläggningar kan göras över telefon, eller så får du svaret levererat via mejl.

Då alla har en fri vilja i hur vi agerar och lever våra liv är detta inte spådom, utan en vägledning utifrån de energier som är närvarande i din specifika livssituation. Men när vi har vetskap om dessa, kan vi enklare välja hur vi förhåller oss. 


Medial vägledning (fysiskt möte eller över telefon)

En allmän läggning med vägledning för 12 månader framåt. Det går utmärkt att välja den här tjänsten när som helst på året, och det är alltid den jag börjar med om du kommer till mig på plats, för att jag ska förstå utgångsläget kring de rådande energierna i ditt liv och på bästa sätt coacha dig framåt.

Utifrån de ev. blockeringar och obesvarade frågor som kommer upp gör vi sedan specifika läggningar för att titta djupare på vissa områden.


En specifik fråga (distanstjänst, skriftligt via mejl)

När du vill veta vilka energier som är närvarande i en specifik situation, vad du bör tänka på och hur du kan förhålla dig så är det här ett lämpligt val. Exempelvis om du står i en valsituation och önskar råd kring en relation, arbetssituation eller bostad. Tidsaspekten vi tittar på anpassas utefter varje individs frågeställning.

Månadsvägledningar (distanstjänst, skriftligt via mejl)

Här får du vägledning inom tre olika områden för kommande kalendermånad:
1) arbete/ekonomi, 2) kärlek/relationer och 3) personlig utveckling.
Du kan välja att prenumerera på tjänsten halvårsvis,  jan - juni och juli - dec, och får då din vägledning skickad till dig via mejl under första veckan vid månadsskifte.
Eller så bokar du bara en enskild månad vid behov.Djurkommunikation & Djurhealing

Dessa tjänster utför jag endast på distans. Passar dig som generellt önskar veta hur ditt djur mår, eller vill få insyn i ett problemområde. Via ett foto på ditt djur tar jag kontakt medialt och kommunicerar, samt ställer frågor du önskar svar på. Jag utför också en scanning av djurets kropp och meddelar om jag får upp några obalanser. Bra att känna till är att djuren, precis som människor, har olika personligheter vilket speglar sig i själva kommunikationen. En del djur är mer privata än andra.

Önskar du healing till ditt husdjur? Clear Balance är en behandling som fungerar lika bra för djur som för människor. Det renar djurets energisystem från lägre frekvenser, trauman och cellminnen vilka kan påverka både fysiskt, emotionellt och mentalt.
Djur behöver generellt sett bara en till två behandlingar.


Personliga Energiamuletter & Orogoniter

Här arbetar jag med kristallers och växters energi, vilka jag blandar på intuition utefter önskat användningsområde. Det kan handla om att du önskar beskydd från negativa energier som dränerar dig eller strålning. Eller du önskar främja din självkärlek, kommunikationsförmåga eller stärka din fysiska kropp. Eller kanske vill du ha en vacker och personlig dopgåva eller födelsedagspresent till någon? En personlig amulett som du bär med dig är liten i formatet, och kan bäras med överallt.

Orgoniter för hemmet görs i lite större format för att placeras på utvald plats. Önskar du strålskydd bör du har minst fyra orgoniter, så att du kan placera en i vardera hörn av huset. Jag använder bara naturmaterial och koppartråd, eftersom kristallerna är levande väsen som dör när vi stänger in dem i härdplast. Med vax som jag använder kan du själv välja att bryta upp/smälta ner orgoniten när du känner dig klar med den och vill släppa kristallerna fria igen. 

   

Kontakta mig gärna för mer information!