Sandra Zimmer

Min personliga historia är inte så vacker, men den är min styrka. Uppväxt med missbruk, våld och mental ohälsa som vardag, stängde jag mycket tidigt av mina känslor för att överleva. Ångesten blev min närmsta vän, inre stress, prestationskrav och depression var också alltför välbekanta i vuxenlivet. Utåt sett fungerade livet, men inuti var det tomt... Det resulterade i en utbrändhet och total kollaps, år 2005, vilken fick mig att välja mellan att leva eller dö. Jag valde livet, och därmed att möta alla känslor som jag trängt undan. Det är det bästa jag någonsin gjort. 

Idag inser jag att min bakgrund hjälpt mig förstå den känslomässiga komplexitet det innebär att vara människa. Det gör också att jag upplevt i princip allt på känsloregistret. Jag har genom min egen resa fått en djup förståelse för att emotionella och själsliga sår sätter spår i den fysiska kroppen. Och människan är en helhet, som därför också måste behandlas och balanseras på alla plan.

Redan som liten var jag medial och klarseende, med högsensorisk bearbetningsförmåga. Det jag såg, och det jag upplevde gjorde att jag stängde ner de flesta av mina kanaler. Jag hade inte förmågan att hantera det då. Idag vet jag vad som orsakade det, och jag har läkt traumat. Det gör att jag kan använda min intuition och mina mediala förmågor som en del av min vardag och mitt yrkesliv idag.
Jag är bärare av TwinFlame energin och jag vet mitt syfte här på jorden.

Om du känner att det är dags att leva fri från programmeringar, och uppleva livet inifrån och ut, ja då hör du av dig till mig. Det spelar ingen roll om det är kroppen, själen eller medvetandet du vill ha hjälp med. Allt är sammankopplat.


Bakgrund

2009 - 2011 Yrkesutbildning till Diplomerad Kaironreflexolog

2009 - 2011 volontärarbete på Vairochana Kadampa Buddhist Centre i Manchester, England, och utbildade andra i meditation och buddhistiska läror.    

2013 Yrkesutbildning till Dipl. Massör, Regndroppsmassör och SPA-Terapeut.

2014 - 2019  Arbetade som lärare och utbildade terapeuter på Kairons Reflexologiskola

2014 - 2017 Coach för ViktVäktarna. Arbetade med att hjälpa människor se sina kopplingar mellan ätbeteendet och känslor. 

2019-2020 Medial utbildning på Stellar Academy's "Multidimensionella Programmet". Certifierad inom Multidimensional Healing, Guld&Silvervioletta Flamman, Medialt självförsvar: Star Warrior, Djurkommunikation, Drakryttare, Ascensions with Angels och Channelor or the Realms (naturväsen). 

2019 Yrkesutbildning till Certifierad Livscoach, Certifierad Andlig & Mental Coach samt Certifierad Medberoendecoach.

2020 Yrkesutbildning till Certifierad Clear Balance Terapeut 

2020 Fördjupande kurser inom energiarbete: Mediumskap (andekontakt), Tarotkort, Auramålning, Psykometri och Husrening. 

2020 Lärarutbildning för Regndroppsmassage.

2021 Lärare och utbildar nya Clear Balance Terapeuter.