Om Sandra Zimmer 

Jag kom i kontakt med Kaironreflexologin redan 2002, då jag själv hade problem med ett knä, som utan yttre skada värkte och gav vika när jag gick. Knäet blev snabbt bra, men fyra år senare gav hela kroppen vika istället. Jag hade bränt ut mig. Min energi var som bortblåst och stressnivån var så hög att jag sjukskrev mig helt. Återigen sökte jag mig till Kaironreflexologin för att få hjälp, och den här gången tog den mig med på en livsresa där allt blev tydligt. Glasklart faktiskt.  

Huvudvärken släppte, sömnen förbättrades, värken i kroppen avtog men bäst av allt, mentalt fann jag en styrka jag inte visste fanns i mig. Jag är otroligt tacksam idag, för att min kropp sa ifrån då, och att jag fann en behandlingsmetod som kunde omhänderta både kropp, sinne och själ. Människan är en helhet.   

2011 började jag arbeta med Kaironreflexologiska behandlingar. Främst med inriktning på långvariga besvär med fysiska obalanser och värk, eller mental och känslomässig belastning som utbrändhet, ångest, oro, sömnstörningar och stress.    

2012 utbildade jag mig till Makeup & Hudvårdskonsult, och nu lär jag kvinnor hur dem kan ta hand om sin hud och hur man kan använda makeup för att framhäva sina drag och färger. Jag har ett förflutet som frisör, så färg och form har alltid legat mig varmt om hjärtat.  

2013 utbildade jag mig även till Dipl. Massör och SPA-Terapeut på Göteborgs Massageskola.  

2014 började jag som lärare på Kairons Reflexologiskola, en önskan jag utvecklade tidigt i min utbildning. Önskan om att få föra läran om denna unika metod vidare. 

2016 insåg jag att lika lite som läkemedel tar bort orsaken till kronisk inflammation i kroppen, lika lite kan mina behandlingar justera fettsyrebalansen i någons blod. Av den anledningen arbetar jag idag också med att föreläsa om omega6/omega3 balansen och hur den styr inflammatoriska processer.