Sandra Zimmer 

Min personliga historia är inte så vacker, men den är min styrka. Uppväxt med missbruk, våld och mental ohälsa som vardag, stängde jag mycket tidigt av mina känslor för att överleva. Ångesten blev min närmsta vän, inre stress, prestationskrav och depression var också alltför välbekanta i vuxenlivet. Utåt sett fungerade livet, men inuti var det tomt... Det resulterade i en utbrändhet och total kollaps, år 2005, vilken fick mig att välja mellan att leva eller dö. Jag valde livet, och därmed att möta alla känslor som jag trängt undan. Det är det bästa jag någonsin gjort. 

Idag inser jag att min bakgrund hjälpt mig förstå den känslomässiga komplexitet det innebär att vara människa. Det gör också att jag upplevt i princip allt på känsloregistret. Jag har genom min egen resa fått en djup förståelse för att emotionella och själsliga sår sätter spår i den fysiska kroppen. Och människan är en helhet, som därför också måste behandlas och balanseras på alla plan. 

Så om det är dags att leva fri från programmeringar, och uppleva livet inifrån och ut, ja då hör du av dig. Jag finns i Karlshamn och på plats erbjuds reflexologi, regndroppsmassage, Clear Balance, medial vägledning och coaching. Det är också här jag tillverkar olika energiamuletter, och när du kommer in möts du av min hylla med växt- och kristallmagi. 

På distans arbetar jag med Clear Balance, mediala tjänster och coachande samtal.   


BAKGRUND

2009 - 2011 utbildade jag mig till reflexolog på Kairon. Jag arbetar främst med inriktning på långvariga besvär med fysiska obalanser och värk, eller mental och känslomässig belastning som utbrändhet, ångest, oro, sömnstörningar och stress. 

2009 - 2011 volontärarbetade jag på Vairochana Kadampa Buddhist Centre i Manchester, England, och höll kurser och workshops i meditation och buddhistiska läror.    

2013 utbildade jag mig även till Dipl. Massör, Regndroppsmassör och SPA-Terapeut på Göteborgs Massageskola.  

2014 började jag som lärare på Kairons Reflexologiskola, en önskan jag utvecklade tidigt i min utbildning. Önskan om att få föra läran om denna unika metod vidare. Här utbildade jag terapeuter fram till våren 2019. 

2014 utbildade jag mitt till viktcoach hos ViktVäktarna och arbetade i tre år med att hjälpa människor se sina kopplingar mellan ätbeteendet och känslor. Då jag själv har ett förflutet med många år av matmissbruk var det ett ämne som låg mig varmt om hjärtat. 

2019 utbildade jag mig inom multidimensionell kommunikation på Stellar Academy där jag certifierat mig inom healing, medialt självförsvar, djurkommunikation, kommunikation med drakriket, änglariket och naturväsen. 

2019 utbildade jag mig till Certifierad Livscoach, Certifierad Andlig & Mental Coach samt Certifierad Medberoendecoach på Livscoachakamdemin. 

2020 utbildade jag mig till Certifierad Clear Balance Terapeut och utökade även med fördjupande kurser inom energiarbete såsom mediumskap, tarotläggning, auramålning, psykometri och husrening. 

2020 gick jag kurs som lärare och började utbilda andra i Regndroppsmassage.

2021 började jag utbilda andra till Clear Balance Terapeuter.