Lita inte bara på vad jag säger, lyssna gärna på andra också.   

 "Efter en bilolycka fick jag en skada i nacken. Hade aldrig provat zonterapi förut, men jag måste erkänna att det har haft en otrolig effekt på mig. Jag rekommenderar verkligen andra att gå till Sandra för att få en bra behandling och bli av med sina smärtor "
- Stefan, Fiskeguide   

 

"Jag gick till Sandra för att i första hand få hjälp med stress symtom;
spända muskler, problem att sova och varva ner. Har tidigare provat akupunktur men reflexologi var något nytt. Jag tycker Sandra är väldigt bra som terapeut.
Hon är tydlig, empatisk, inkännande, och resultat orienterad.

Redan efter första besöket kände jag en större ro i kroppen -främst när jag skulle sova och koppla av. Jag gick hos Sandra 1 gång i veckan, och kom verkligen att längta till nästa behandlings tillfälle. Så jag kan verkligen rekommendera både behandlings metoden, men främst Sandra som terapeut.  Tycker det är väldigt positivt och befriande att det finns alternativ till den vanliga sjukvården - som gärna skriver ut tabletter för alla besvär."
- Lotta, Projektledare 

 

"Sandra är väldigt duktig på det hon gör. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen. Provade bland annat en ”raindrop-massage” som genast tog bort den nackspärr jag hade. Vid ett annat tillfälle kom jag till Sandra med rejäl huvudvärk (som brukade hålla i sig ca 3 dagar)  –  Sandra behandlade med Kaironreflexologi och jag kände hur huvudvärken försvann! Prova!"
- Åsa, Kommunikationschef 

 

"Jag upplever alltid att Sandra är en mycket noggrann och skicklig i sitt yrkesutövande. Hennes kunskaper om kroppens fysiologi och alla energisystem upplever jag
som väl grundade i henne. Hon kan alltid förklara med enkla ord hur saker
och ting förhåller sig. Det har alltid känts tryggt vid våra möten.
Varje gång möts jag av ljuvlig musik, ett varmt och ombonat behandlingsrum.
 

Sandra vet alltid med kunskap och intuition hur hon ska göra varje behandling.
Det är alltid fascinerande att se hur hon varje gång inriktar behandlingen på ett nytt sätt
som behövs just i stunden för att förbättra det mentala och/eller den kroppsliga fysiska åkomman. Behandlingen är alltid "djupgående", kroppen svarar fint på hennes händers behandling och jag får själv bestämma hur mycket jag vill ta emot varje gång.
 

Kroppen är alltid djupt avslappnad efter en behandling. Mentalt infinner sig ett lugn som jag har med mig under lång tid. Jag upplever att kroppens fysik har blivit stabilare under de månader som jag fått behandlingarna. Min mentala hälsa har stärkts avsevärt, från djup oro och ångest känner jag nu fin harmoni med mig själv i livet och livet har börjat sprudla igen...

Jag rekommenderar gärna andra som vill ta tag i sin hälsa, att pröva om kaironreflexologin kan hjälpa dom på deras resa. I Sandras händer har jag alltid känt mig trygg."
- Pia, Konstnär 

 

"Jag vill verkligen rekommendera att gå och få en behandling av Sandra! Hon är mycket skicklig som terapeut, hon får en att slappna av och känna sig lugn och trygg i hennes händer. Det började knaka och knäppa i kroppen på ett gott sätt efter behandlingen, särskilt runt höft och bäcken där jag hade haft värk. Jag blev mycket smidigare och kunde börja dansa latino igen!"
- Angelica, Frisör.  

 

"Jag reagerade väldigt starkt rent fysiskt på Sandras behandlingar och tog det som ett kvitto på att min kropp var öppen för läkningsprocessen. Efter avslutad behandling hos Sandra kände jag mig mer i mig själv, helt och hållet samlad inne i min kropp och själ.
Sandra var bra för mig och jag sörjde när hon flyttade från Göteborg."
- Emma, Account Manager
 

 

"Efter att ha fått regndropssmassage kändes min rygg och mina axlarna betydligt bättre! Värken minskade kraftigt, faktiskt mycket mer än efter en vanlig massage och effekten höll i sig längre.
Är riktigt nöjd med den här behandlingen och kommer göra den fler gånger. "
- Sofia, Lagerarbetare