CITAT FRÅN KUNDER  

"Efter en bilolycka fick jag en skada i nacken. Hade aldrig provat zonterapi förut, 
men jag måste erkänna att det har haft en otrolig effekt på mig. Jag rekommenderar 
verkligen andra att gå till Sandra för att få en bra behandling och bli av med sina smärtor " 
- Stefan, Olofström   

  

"Sandra är väldigt duktig på det hon gör. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen. Provade bland annat en ”raindrop-massage” som genast tog bort den nackspärr jag hade. Vid ett annat tillfälle kom jag till Sandra med rejäl huvudvärk (som brukar hålla i sig ca 3 dagar). 
Sandra behandlade med Kaironreflexologi och jag kände hur huvudvärken försvann! Prova!" 
- Åsa, Göteborg 


"Jag vill verkligen rekommendera att gå och få en behandling av Sandra! Hon är mycket skicklig som terapeut, hon får en att slappna av och känna sig lugn och trygg i hennes händer. Det började knaka och knäppa i kroppen på ett gott sätt efter behandlingen, särskilt runt höft och bäcken där jag hade haft värk. Jag blev mycket smidigare och kunde börja dansa latino igen!" 
- Angelica, Göteborg   

 

"Efter att ha fått regndropssmassage kändes min rygg och mina axlarna betydligt bättre! Värken minskade kraftigt, faktiskt mycket mer än efter en vanlig massage och effekten höll i sig längre.
Är riktigt nöjd med den här behandlingen och kommer göra den fler gånger. "
- Sofia, Jämshög