Det är inte jag som avgör om jag är en bra coach, terapeut, healer och vägledare. Det är alltid du som klient, och din upplevelse, som avgör det.   

 

"Det kändes verkligen som jag behövde det här. Jag är lite förstummad nästan. 
Kändes så bra och rätt. Och du har hjälpt mig med att viktigt beslut 
som jag nu känner att jag kan landa i utan att vara rädd. Så himla fint! 
- Karolina, Månadsvägledning Tarot

"Jag har gjort Clear Balance hos Sandra och var i dåligt skick med mycket ångest och smärta. 
Nu mår jag såå mycket bättre ingen ångest och mindre smärta. 
Sandra är en trygg och varm person och jag har stort förtroende för henne."
- Katarina, Clear Balance

"Kan varmt rekommendera distans healing av Sandra. Det var en häftig upplevelse, kände mycket mer än jag trodde man skulle göra. Kommer garanterat göra om det igen."
- Anette, Clear Balance

"Det är alltid så underbart skönt och komma till Sandra, även om det smärtar under reflexologin. Men känslan efteråt väger så mycket upp det. En sådan lättnads känsla i hela kroppen. Och sen de goda oljorna i regndroppsmassagen...tar udden av det mesta. Bara så skönt." 
- Doris, Kombinationsbehandling

"Kan varmt rekommendera Clear Balance och Medial Coaching på distans. 
Häftig upplevelse med glädje, oro, bubblande mage, lugn, oro igen, harmoni.... ja allt!"
- Annicka, Clear Balance, Medial Coaching
"Efter en bilolycka fick jag en skada i nacken. Hade aldrig provat zonterapi förut, 
men jag måste erkänna att det har haft en otrolig effekt på mig. Jag rekommenderar 
verkligen andra att gå till Sandra för att få en bra behandling och bli av med sina smärtor " 
- Stefan, Reflexologi

"Tack fina du, känslan är att du är så spot on. Det känns så sant.... !!!!! TACK. 
Vilken härlig läggning och positiv push inför månaden! 
- Maria, Månadsvägledning Tarot 

"Sandra är väldigt duktig på det hon gör. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen. Provade bland annat en ”raindrop-massage” som genast tog bort den nackspärr jag hade. Vid ett annat tillfälle kom jag till Sandra med rejäl huvudvärk (som brukar hålla i sig ca 3 dagar). Sandra behandlade med Kaironreflexologi och jag kände hur huvudvärken försvann! Prova!" 
Åsa, Regndroppsmassage 

"Jag vill verkligen rekommendera att gå och få en behandling av Sandra! Hon är mycket skicklig som terapeut, hon får en att slappna av och känna sig lugn och trygg i hennes händer. Det började knaka och knäppa i kroppen på ett gott sätt efter behandlingen, särskilt runt höft och bäcken där jag hade haft värk. Jag blev mycket smidigare och kunde börja dansa latino igen! 
- Angelica, Reflexologi 

"Jag hade distanscoaching med Sandra. Hon hjälpte mig att se hela mig, och att hantera min högkänslighet, på för mig ett nytt sätt, som en tillgång och som en viktig del att vårda 
och vara rädd om. Tack fina Sandra för din intuitiva, inkännande och proffsiga coachning. 
Kan varmt rekommendera Sandra!" 
- Ywonne, HSP coaching

Efter att ha fått regndropssmassage kändes min rygg och mina axlarna betydligt bättre! Värken minskade kraftigt, faktiskt mycket mer än efter en vanlig massage och effekten höll i sig längre. Är riktigt nöjd med den här behandlingen och kommer göra den fler gånger." 
- Sofia, Regndroppsmassage

"Lysande avslappning, där man känner sig trygg med behandlingen 
för att hon lyssnar på kroppens signaler."
- Zoltan, Kombinationsbehandling 

Sandra är fantastiskt bra på att hjälpa en att landa, släppa stressen och kunna vara i nuet. Reflexologin är nästan som magi. Kan varmt rekommendera!
- Hanne, Reflexologi