Sandra Zimmer

Min personliga historia är inte så vacker, men den har blivit min styrka. Uppväxt med missbruk, våld och sektliknande religion, stängde jag mycket tidigt av mina känslor för att överleva. Ångesten blev min närmsta vän, inre stress, prestationskrav och depression var också alltför välbekanta i vuxenlivet. Utåt sett fungerade livet, men inuti var det tomt... Det resulterade i en utbrändhet och total kollaps, år 2005, vilken fick mig att välja mellan att leva eller dö. Jag valde livet, och därmed att möta alla känslor som jag trängt undan. Det är det bästa jag någonsin gjort.
Men också det svåraste och det mest smärtsamma.

För att minimera skada under uppväxten utvecklade jag en stark empatisk förmåga. Då använde jag den för att hålla mig trygg, idag använder jag den i mitt yrke.

Då jag via min egen läkningsprocess upplevt allt från de lättsammaste till de allra tyngsta känslorna, samt fysisk utmattning och smärta, förstår jag hur emotionella och själsliga sår påverkar även den fysiska kroppen. Människan är en helhet av kropp, ande och själ som därför bör behandlas och balanseras på alla plan.

Oavsett om det är kroppen eller själen du vill ha hjälp med så ser jag fram emot att ses och tillsammans frigöra det som håller dig fast. 


Bakgrund/Utbildningar

2009 - 2011 Yrkesutbildning till Diplomerad Kaironreflexolog

2009 - 2011 volontärarbete på Vairochana Kadampa Buddhist Centre i Manchester, England. Egna fördjupningsstudier, samt utbildade inom buddhistisk meditation.

2013 Yrkesutbildning till Dipl. Massör, Regndroppsmassör och SPA-Terapeut.

2014 - 2019  Arbetade som lärare och utbildade terapeuter på Kairons Reflexologiskola

2014 - 2017 Coach för ViktVäktarna. Arbetade med att hjälpa människor se sina kopplingar mellan ätbeteendet och känslor. 

2019-2020 Medial utbildning på Stellar Academy's "Multidimensionella Programmet". Certifierad inom Multidimensional Healing, Guld&Silvervioletta Flamman, Medialt självförsvar: Star Warrior, Djurkommunikation, Drakryttare, Ascensions with Angels och Channelor or the Realms (naturväsen). 

2019 Yrkesutbildning till Certifierad Livscoach, Certifierad Andlig & Mental Coach samt Certifierad Medberoendecoach.

2020 Yrkesutbildning till Certifierad Clear Balance Terapeut

2020 Lärarutbildning för Regndroppsmassage.

2021-2022 Arbetade som lärare och utbildade nya Clear Balance Terapeuter.

2022 - 2023 Certifierad instruktör i Sensing Yoga.

2023 - Certifierad Jordningsguide

2023 - 2024 Pågående grundkurs i Breathwork 
"Control your breath - control your life"  med Tim Van Der Vlie
t

2023 - 2024 Pågående yrkesutbildning till Certifierad Kristallhealer
med Angelica Weston

2024 Pågående utbildning till Life Style Artist med Human Garage