Behandlingar för kropp & själ

Vid bokning av fysisk behandling får du alltid ett skräddarsytt upplägg baserat på dina önskemål och behov, där jag kombinerar mina kunskaper av zonterapi/reflexologi, Gua Sha, massage, healingenergi
och eteriska oljor till det som passar bäst. 

---

Kairon Reflexologi

Metoden är en vidareutveckling av den traditionella zonterapin, och behandling sker från kranietopp till tåtopp. Elementläran, som inkluderar både de fysiska och känslomässiga delarna av dig, inkluderas i varje behandling. Och fokus ligger på att få balans på kropp, sinne och själ. Det är en unik behandlingsform helt i sitt eget slag. Det är ett samarbete mellan mig som terapeut och dig som klient, där din kropp försätts i en naturlig självläkningsprocess så att alla förändringar sker i den takt hela ditt väsen är redo att läka. Oavsett om du har en fysisk skada eller mer själsliga sår kan reflexologi vara hjälpsamt


Regndroppsmassage


Regndroppsmassage är en väldigt mjuk och behaglig behandlingsform, men oerhört kraftfull. Det är en kombination av egenskaperna hos eteriska oljor tillsammans med massagetekniker hämtade från Tibet, Svensk Klassisk Massage och Lakotaindianernas healingmetoder. En aromaterapeutisk massage som är mycket lämplig för dig med spänningar och stelhet i nacke och rygg, då oljorna tränger in i cellvävnaden och stöttar kroppens immunförsvar i att avlägsna virus och bakterier som ofta samlas kring det centrala nervsystemet. Utifrån val av olika eteriska oljor kan behandlingen också riktas in på att stärka kroppen inom andra områden såsom mentala funktioner eller en känslomässig frigörelse.

För din och min trygghet använder jag endast eteriska oljor från Young Living, Young Living har oljor som är odlade och framställda helt utan kemikalier, vilket innebär att dem är så rena att de kan droppas direkt på huden och många används även i kosttillskott. Oljorna verkar både fysiskt, emotionellt och mentalt balanserade.

MB Gua Sha och Koppningsmassage

En "skön-ond" behandling som fokuserar på att få igång blodcirkulation i stagnerade områden, så att kroppens självläkning kan få hjälp av friskt syresatt blod. Det är en skrapteknik som frigör spänningar och muskelknutor, minskar värk och stelhet mycket effektivt. Rekommenderas som en kur, med 4-6 behandlingar med ca 7-10 dagars mellanrum. Kombineras ofta med koppningsmassage.


Human Garage och Sensing Yoga

Vår fascia, eller bindväv, är likt en spindelväv inuti kroppen som varenda cell är kopplad till. Genom fasciella manövrar, rörelser på kroppens villkor och din egen andning kan du frigöra dig från toxiner, lagrade känslor, stress och spänningar.
Jag ger ofta tips på rörelser som gör att du kan ta din läkning i egna händer också.