REFLEXOLOGI / HELKROPPS-ZONTERAPI  

Metoden är en vidareutveckling av den traditionella zonterapin, och behandling sker från kranietopp till tåtopp. Elementläran, som inkluderar både dem fysiska och känslomässiga delarna av dig, inkluderas i varje behandling. Och fokus ligger på få balans på kropp, sinne och själ. Det är en unik behandlingsform helt i sitt eget slag. Genom stimulering av nervsystemet försätts kroppen i en naturlig självläkningsprocess, där alla förändringar sker i den takt Du är redo.      


MASSAGEBEHANDLINGAR

Jag är diplomerad massör och utbildad inom både Svensk Klassisk Massage, Regndropps-massage och Hot Stone Massage.  

Regndropps-massage, massage med eteriska oljor  

Regndropps-massage, även kallad Regndroppsterapi, är en väldigt mjuk och behaglig behandlingsform som har kombinerat egenskaperna hos eteriska oljor, med massagetekniker hämtade från såväl Tibet som från en av Lakotaindianernas healingmetoder och från svensk klassisk massage. Den är mycket lämplig för dig med spänningar och stelhet i nacke och rygg, då oljorna tränger in i cellvävnaden och bekämpar inflammationer, virus och bakterier som samlas kring det centrala nervsystemet. Även för dig som söker en stunds avkoppling och njutning är den här behandlingen ett gott val.  

För din och min trygghet använder jag endast eteriska oljor från Young Living, Young Living har alltid "terapeutisk grad" på sina oljor, vilket innebär att dem är så rena att de kan droppas direkt på huden och många används även i kosttillskott. Oljorna är anti-bakteriella, anti-inflammatoriska och kan boosta lymfsystemet eller lugna både spända muskler och ett stressat sinne. 

Regndropps-massage/Reflexologi som kombinationsbehandling


Ibland är en kombination av behandling den mest effektiva eller önskvärda. Detta är oftast något som vi tillsammans diskuterar kring och lägger upp efter just dina behov. Vanligast är att jag kombinerar Reflexologi med Regndropps-massage, och i dessa fall avslutar vi alltid med eteriska oljor utvalda efter just dina behov och en varm kompress för att fördjupa effekten och hjälpa oljorna tränga djupare in i vävnaden. 


Intuitiv Massage  

Detta är en muskelavslappnande och avstressande massage. Vi fokuserar behandlingen på de områden du vill mjuka upp, och jag låter mina händer känna in var spänningar sitter i din kropp.