Behandlingar för kropp & själ

Jag erbjuder både fysiska behandlingar och Clear Balance som är en energibehandling (fungerar lika bra på distans som vid fysiskt möte).

Vid bokning av fysisk behandling får du alltid ett skräddarsytt upplägg baserat på dina önskemål och behov, där jag kombinerar mina kunskaper av zonterapi/reflexologi, MB Gua Sha, massage,
healing och eteriska oljor till det som passar bäst. 

---

Clear Balance

Clear Balance är en helt unik energibehandling där ingen energi tillförs klienten. Istället överförs alla lägre frekvenser som du som klient inte längre behöver för din fortsatta utveckling, till min kropp där de neutraliseras. Det ger dig möjlighet till självläkning och insikter som främjar och berikar din personliga utveckling.  

Under behandlingen kanaliserar jag gamla trauman, cellminnen och blodsminnen vilket gör att man blir ren i sitt system och kan gå in i en helt ny fas i livet. Efter varje behandling med Clear Balance arbetar den fysiska kroppen och klientens energisystem med en bearbetning och återställning på alla plan vilket gör att nya lager av minnen kommer upp. Därav rekommenderas alltid minst fyra behandlingar, för att uppnå ett stadigvarande resultat och en komplett upplevelse. 

Det ledande elementet i Clear Balance är det intelligenta vattenelementet. Desto klarare ditt vattenelement blir desto mer klarsynt blir du, och desto större tillgång till ditt eget medvetande får du. Det medför att det blir lättare för dig att se dig själv och bryta gamla mönster och begränsningar. Detta i sig kan vara utmanande innan du inser potentialen i att leva under eget ansvar. 

Clear Balance verkar fysiskt, emotionellt, mentalt och själsligt läkande och fungerar lika bra på distans som vid fysiskt möte.Reflexologi / Multidimensionell zonterapi

Metoden är en vidareutveckling av den traditionella zonterapin, och behandling sker från kranietopp till tåtopp. Elementläran, som inkluderar både de fysiska och känslomässiga delarna av dig, inkluderas i varje behandling. Och fokus ligger på att få balans på kropp, sinne och själ. Det är en unik behandlingsform helt i sitt eget slag. Det är ett samarbete mellan mig som terapeut och dig som klient, där din kropp försätts i en naturlig självläkningsprocess så att alla förändringar sker i den takt du är redo. 

Oavsett om du har en fysisk skada eller mer själsliga sår kan reflexologi hjälpa dig. 


Regndroppsmassage


Regndroppsmassage, eller Raindrop Technique, är en väldigt mjuk och behaglig behandlingsform som har kombinerat egenskaperna hos eteriska oljor, med massagetekniker hämtade från Tibet, Svensk Klassisk Massage och Lakotaindianernas healingmetoder. Det är en aromaterapeutisk massage som är mycket lämplig för dig med spänningar och stelhet i nacke och rygg, då oljorna tränger in i cellvävnaden och stöttar kroppens immunförsvar i att omhänderta virus och bakterier som ofta samlas kring det centrala nervsystemet. Men, med val av olika eteriska oljor kan behandlingen också riktas in på att stärka kroppen inom andra områden eller på en kraftfull känslomässig frigörelse.

För din och min trygghet använder jag endast eteriska oljor från Young Living, Young Living har oljor som är odlade och framställda helt utan kemikalier, vilket innebär att dem är så rena att de kan droppas direkt på huden och många används även i kosttillskott. Oljorna verkar både fysiskt, emotionellt och mentalt balanserade.

Imtuitiv Massage

Här kombinerar jag min kunskap kring kroppens olika zoner, elementära, eteriska oljor, gua sha, koppning och klassisk massage. Behandlingen anpassas efter varje klient, och jag låter mina händer och min intuition leda vägen för att känna in var din kropp behöver mest uppmärksamhet.

MB Gua Sha

En "skön-ond" behandling som fokuserar på att få igång blodcirkulation i stagnerade områden, så att kroppens självläkning kan få hjälp av friskt syresatt blod. Det är en skrapteknik som frigör spänningar och muskelknutor, minskar värk och stelhet mycket effektivt. Rekommenderas som en kur, med 4-6 behandlingar med ca 7-10 dagars mellanrum. Kombineras ibland med koppning.