KAIRON REFLEXOLOGI/HELKROPPS-ZONTERAPI  

Metoden är en vidareutveckling av den traditionella zonterapin, och behandlar både kropp, sinne och själ. Den går på djupet för att läka och hela cellminnen, mentala och känslomässiga obalanser eller fysiska skador, och hjälper dig även växa genom dina livsresor. Det är en unik behandlingsform helt i sitt eget slag. Genom stimulering av nervsystemet försätts kroppen i en naturlig självläkningsprocess, där alla förändringar sker i den takt Du är redo.     

Läs gärna mer om metoden under fliken Kaironreflexologi.    

Pris: 630 kr/behandlingstillfälle. Varje besök är ca 60 min. 

 

MASSAGEBEHANDLINGAR

Jag är diplomerad massör och utbildad inom både Svensk Klassisk Massage, Regndropps-massage och Hot Stone Massage.  

Regndropps-massage, massage med eteriska oljor  

Regndropps-massage, även kallad Regndroppsterapi, är en väldigt mjuk och behaglig behandlingsform som har kombinerat egenskaperna hos eteriska oljor, med massagetekniker hämtade från såväl Tibet som från en av Lakotaindianernas healingmetoder och från svensk klassisk massage. Den är mycket lämplig för dig med spänningar och stelhet i nacke och rygg, då oljorna tränger in i cellvävnaden och bekämpar inflammationer, virus och bakterier som samlas kring det centrala nervsystemet. Även för dig som söker en stunds avkoppling och njutning är den här behandlingen ett gott val.  

För din och min trygghet använder jag endast eteriska oljor från Young Living, Young Living har alltid "terapeutisk grad" på sina oljor, vilket innebär att dem är så rena att de kan droppas direkt på huden och många används även i kosttillskott. Oljorna är anti-bakteriella, anti-inflammatoriska och kan boosta lymfsystemet eller lugna både spända muskler och ett stressat sinne. Pris: 700 kr/behandlingstillfälle. Varje besök är ca 60 min.    

Regndropps-massage/Reflexologi som kombinationsbehandling


Ibland är en kombination av behandling den mest effektiva eller önskvärda. Detta är oftast något som vi tillsammans diskuterar kring och lägger upp efter just dina behov. Vanligast är att jag kombinerar Kairon Reflexologi med Regndropps-massage, och i dessa fall avslutar vi alltid med eteriska oljor utvalda efter just dina behov och en varm kompress för att fördjupa effekten och hjälpa oljorna tränga djupare in i vävnaden. 

Pris: 650 kr/behandlingstillfälle. Varje besök är ca 60 min. 


Svensk Klassisk Massage  

 

Detta är en muskelavslappnande och avstressande massage. Vi fokuserar behandlingen på de områden du vill mjuka upp.  

Pris: 60 min 650 kr, 30 min 425 kr. 

Hot Stone Massage 

 

En skön avstressande och omhändertagande behandling som har mjuk beröring och ofta kombineras med eteriska oljor.
Pris: 60 min 800 kr